Egy pornócég akar lenni az Everton új stadionjának névadó szponzora

fbl Horizontal
A pitch-side view of the stadium ahead of the English Premier League football match between Everton and Chelsea at Goodison Park in Liverpool, north west England on May 1, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Már javában zajlanak a Premier League-ben szereplő Everton új stadionjának munkálatai, egy felnőtt tartalmakat kínáló népszerű oldal, a Stripchat pedig elképesztő ajánlatot kínált fel a klubnak, ha névadó szponzor lehet.

A Goodison Park 1892 óta szolgál otthonául a liverpooli együttesnek, ám a tervek szerint már nem sokáig, ugyanis várhatóan 2024-ben elkészül az új stadion, amely nem kevesebb, mint 52 888 férőhelyes lesz.

A Mersey-parti dokkok helyén épülő létesítmény a Bramley-Moore nevet kapja majd, ám az amerikai Stripchat oldal jelezte, hogy szeretne névszponzor lenni.

A prolificnorth információi szerint

a havonta több mint 240 millió látogatót regisztráló oldal tulajdonosai évi 20 millió dollárt fizetnének tíz éven keresztül, hogy a nevüket viselje az 500 millió fontból épülő stadion.

Max Bennett, a Stripchat alelnöke közleményben jelezte róla, hogy hivatalosan is tettek már ajánlatot az Evertonnak, ám még nem érkezett válasz.

- írta Bennett.