Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, a DVSC hazai pályán 4-1-re legyőzte az Újpestet. A találkozó után Dzsudzsák Balázs nem akarta titkolni, mennyire örül a magabiztos sikernek.

A debreceniek csapatkapitánya, a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs a Lokit irányító edző, Srdjan Blagojevics nyakába ugorva, borulva mondott köszönetet a csapat felkészítéséért.

A jelenet itt nézhető meg mindjárt a videó első másodperceiben.

A vesztes Újpest FC szakvezetője, Milos Kruscic minden bizonnyal meglepte a lila-fehér drukkereket, amikor azt mondta, hogy irányítása alatt a Loki ellen játszott legjobban a csapata.

"Az egyetlen negatívum ebben a történetben, az a súlyos vereség. Úgy érzem, az eredmény nem igazán tükrözi a játék képét. Gratulálok a Debrecen csapatának, ami pozitív, az első 65 perc. A második gólig jól játszottunk, amióta én vagyok az Újpest edzője, az eddigi legjobb játékunkat mutattuk. sok helyzetünk volt, letámadtunk, beszorítottuk őket. Ugyanakkor el kel fogadnom, még fiatal csapat vagyunk, néha tapasztalatlanok a helyzetkihasználásban" - mondta egyebek között Kruscic.