A Barcelona elleni BL-rangadó közben rabolták ki a Bayern München világsztárját

FC Bayern München v FC Barcelona: Group C - UEFA Champions League soccer FC Bayern Munchen FC Barcelona Munich UEFA Champions League group C match FC Bayern München Bayern Munich Thomas Muller Second Striker Allianz Arena September Horizontal SPORT FOOTBA
Thomas Muller Second Striker of Bayern Munich and Germany looks on during the UEFA Champions League group C match between FC Bayern München and FC Barcelona at Allianz Arena on September 13, 2022 in Munich, Germany. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München sztárjának, Thomas Müllernek az otthonába betörtek, miközben a futballista a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadón lépett pályára.

Thomas Müllernek szeptember 13-án volt a 33. születésnapja, amelyre csapatától remek ajándékot kapott, hiszen a bajor rekordbajnok a BL csoportkörében 2-0-ra legyőzte a Barcelonát a keddi játéknap rangadóján.

Mindeközben egy szörnyű esemény is történt a világbajnok támadóval, ugyanis a mérkőzés ideje alatt ismeretlen tettesek betörtek

az Otterfing településen található családi házába, és hat számjegyű összeget, ékszereket és egyéb értékes tárgyakat vittek el.

Müller rögtön a meccs vége után értesült a betörésről és azonnal megtette a mintegy 40 kilométeres utat hazafelé. A helyszínelő rendőrök szerint két ismeretlen tettes a kerten keresztül a szomszédos birtokon át menekült el a környékről, majd eltűntek az éjszakában. A nyomozás során egyelőre nem járt sikerrel a rendőrség, a rablókat még nem tudták elfogni.

Forrás