Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, pozitív eredménnyel zárult a koronavírustesztje Manuel Neuernek, valamint Leon Goretzkának, a magyarok ellen pénteken sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő német labdarúgó-válogatott két meghatározó futballistájának, így a kapus és a középpályás nem lép pályára a Nationalelf soron következő két találkozóján. Mellettük most egy harmadik klasszis focistát is elveszített a Nationalelf, ugyanis a Dortmund középpályása, Julian Brandt is elhagyta a német csapat edzőtáborát.

A Német Labdarúgó Szövetség bejelentette, Julian Brandtnak is el kellett hagynia a frankfurti edzőtábort influenzás megbetegedés miatt, azonban a Dortmund középpályásának a koronavírustesztje negatív lett.

Julian Brandt 38-szor szerepelt a német válogatottban Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Markus Gilliar

A helyére Maximilian Arnoldot hívták be a válogatottba.

A 28 éves középpályás korábban háromszor szerepelt a nemzeti csapatban. A Wolfsburg csapatkapitánya az idei szezonban mind a hét bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára.