Vágólapra másolva!
A Juventus hivatalosan is kihirdette a Paris Saint-Germain elleni BL-keretét, amelyből kiderült, hogy a párizsiaktól nyáron igazolt Ángel Di Máría kihagyja a forduló rangadóját.

Az argentin szélső hétvégén kezdő volt a Fiorentina ellen, ám erőnléti problémák miatt Massimiliano Allegri már a szünetben lecserélte. Az olasz tréner a meccs után úgy fogalmazott, csak elővigyázatosságból hozta le a pályáról a játékost, ám a torinói csapat hétfői edzése után kihirdette a PSG elleni keddi BL-csoportmérkőzésre nevezett keretet, amelyből meglepetésre kimaradt a 34 éves támadó.

A dél-amerikai sztár góllal és gólpasszal mutatkozott be az olasz labdarúgó-bajnokságban, debütálása mégis felemásra sikerült, mivel a második félidőben megsérült. Emiatt kihagyta a Juventus soron következő két bajnokiját, ám a Spezia ellen már bő fél órát kapott csereként, a Fiorentina ellen pedig egy félidőt.

Ángel Di Máría biztosan nem léphet pályára korábbi csapata ellen Forrás: NurPhoto via AFP/Claudio Benedetto/LiveMedia/NurPhoto/Claudio Benedetto

Di Máríán kívül a hónapok óta térdsérüléssel bajlódó Paul Pogba és a lengyel válogatott kapus, Wojciech Szczesny sem lehet ott a párizsi Parc des Princes-ben, ugyanis múlt héten megsérült a Spezia elleni bajnokin.