Úgy összeverték a saját otthonában a Barcelona csatárát, hogy eltört az állkapcsa

FC Barcelona v Pumas UNAM - Joan Gamper Trophy soccer FC Barcelona Pumas UNAM Joan Gamper La Liga Liga MX Apertura Mejico Pierre-Emerick Aubameyang Joan Gamper Trophy friendly presentation match Spotify Camp Nou failed occasion Pics Action/NurPhoto August
Pierre-Emerick Aubameyang of Barcelona lament a failed occasion during the Joan Gamper Trophy, friendly presentation match between FC Barcelona and Pumas UNAM at Spotify Camp Nou on August 7, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint arról mi is beszámoltunk, fegyveresek törtek be a Barcelona-csatár, Pierre-Emerick Aubameyang otthonába. A bűntény közben a focista is megsérült.

Hétfő hajnalban fegyveresek törtek be a Barcelona sztárjának, Pierre-Emerick Aubameyangnak az otthonába. Legalább négy férfi tört be a Barcelona csatárának házába, akik fegyverekkel és vascsövekkel támadták meg a focistát és feleségét, valamint pénzt és ékszereket vittek el.

Pierre-Emerick Aubameyang hetekig nem focizhat a támadás miatt Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Az is kiderült, hogy a gyerekek is otthon voltak a támadás során, megkötözött szüleiknek egy órán át a 11 éves Curtys és a 6 éves Pierre előtt kellett tehetetlenül feküdniük.

Most az is kiderült, hogy a focistát úgy állon verték egy vascsővel, hogy eltörött az állkapcsa, emiatt pedig hetekig nem focizhat, sőt, könnyen lehet, hogy az átigazolása is kútbaesett, ugyanis a Chelsea szerette volna az utolsó napokban elhozni a Barcelonától.