Péntektől kaphatóak a jegyek a magyar-olasz Nemzetek Ligája meccsre

Anglia-Magyarország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Anglia, 2. félidő, VÉGE, ünnep
WOLVERHAMPTON, ENGLAND - JUNE 14: Adam Szalai of Hungary and teammates celebrate with the fans after their sides victory during the UEFA Nations League - League A Group 3 match between England and Hungary at Molineux on June 14, 2022 in Wolverhampton, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Augusztus 26-án, pénteken kezdődi meg a jegyárusítás a szeptember 26-i Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzésre - közölte az MLSZ.

Első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai vásárolhatnak jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Egy személy legfeljebb 4 belépőt vásárolhat, és kizárólag SZK-tagok számára (tehát nem csak a vásárlónak kell SZK-tagnak lennie, hanem azoknak is, akiknek saját magán kívül még megveszi a belépőjét). Amennyiben maradnak jegyek, augusztus 29-én 10.00 órától az SZK-tagsággal nem rendelkezők is megnyílik a vásárlás lehetősége. A mérkőzésre szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintba kerülnek. A Szurkolói Klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a fenti belépők árából. Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, a szükséges személyes adatok (teljes név, születési dátum és hely) megadásával.

A szeptember 23-i, lipcsei német-magyar mérkőzésre szóló jegyek értékesítése augusztus 29-én 10.00 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, és szeptember 18-án éjfélig vagy a készlet erejéig tart. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

Névátírásra kizárólag az értékesítési időszakban van lehetőség. Értékesítés után már nem lehet módosítani a jegytulajdonosok adatain. A voucherek hivatalos meccsjegyre történő átváltásának helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.