Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC hamarosan bejelentheti a 23 éves, 17-szeres koszovói válogatott szélső, Lirim Kastrati érkezését, aki legutóbb a Legia Warszawából jön Magyarországra, de korábban a Dinamo Zagrebben is futballozott.

Pénteken az albán koha.net írt arról, hogy a 17-szeres koszovói válogatott Lirim Kastrati Fehérváron folytathatja a pályafutását, a Nemzeti Sport pedig úgy értesült,

meg is született az egyezség a Legia Warszawától érkező szélső támadó ügyében, akit hamarosan be is jelenthet a magyar klub.

Rövid időn belül ő lehet a második válogatott szélső, aki csatlakozik a kerethez, ugyanis pénteken a magyar válogatott Schön Szabolcsot is bemutatták Fehérváron.

Lirim Kastrati hamarosan a Vidi játékosa lehet Forrás: NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

A hírek szerint Kastrati hároméves szerződést köt Fehérváron, és ingyen érkezik, miután szerződést bontott a Legiával.

A lengyeleknél az előző idényben, a bajnokságban csak 15 meccsen kapott lehetőséget (sem gól, sem gólpassz nem került a neve mellé), az új idényben pedig egy tétmeccsen 13 percet játszott. Korábban a Dinamo Zagerbnél nagy tehetségnek tartották, 2020-ban még a Ferencváros elleni, budapesti BL-selejtezőn is játszott a horvátoknál, akik tavaly 1 millió euróért adták el a játékjogát Lengyelországba.