Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Madridi szurkolók követelik, hogy az Atlético ne igazolja le Cristiano Ronaldót

Horizontal HEADSHOT FOOTBALL MAKING A FACE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo warms up ahead of the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 7, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo jövője még mindig bizonytalan. A portugál szupersztár a hírek szerint távozna a Manchester United csapatától, méghozzá azért, hogy kedvenc sorozatában, a Bajnokok Ligájában szerepelhessen.

Éppen a fenti okból kifolyólag került elő vele kapcsolatban az Atlético Madrid csapata, ahol lenne lehetősége a BL-ben szerepelni. Ha CR vállalná is a játékot a madridi csapatban, a Real Madridban eltöltött hosszú éveket az Atlético szurkolói nem feledik.

A klub elnöke, Enrique Cerezo már kedden lehetetlennek nevezte az igazolást, de a madridiak szurkolói csoportja is kifejtette a véleményét.

Közben az Atlético-szurkolók barátságos meccsen üzentek:

Azt írták, hogy ha Cristiano Ronaldo leigazolása bármennyivel is több, mint egy pletyka, akkor ők még a lehetőségét is elutasítják annak, hogy náluk szerepeljen a portugál. Az Union Internacional de Peñas Atletico de Madrid nevű csoport szerint Ronaldo maga az antitézis azokkal az elvekkel szemben, amit az Atlético szurkolói magukénak vallanak.

A szurkolók akkor sem tartanának igényt Ronaldóra, ha vele garantált lenne, hogy trófeát nyer a csapat, ezért azt kérik, hogy a klub utasítsa el az igazolás lehetőségét is.

Mindent egy helyen az Eb-ről