Kőkemény edzésekkel készül az új szezonra a Real Madrid sztárfocistája

fbl Horizontal
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard attends a training session at the Stade de France in Saint-Denis on May 27, 2022, on the eve of their UEFA Champions League final football match against Liverpool FC. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid belga válogatott sztárja, Eden Hazard 2019-ben igazolt a spanyol csapathoz, de eddig még nem tudta bebizonyítani, hogy megérte szerződtetni. A korábban sérülésekkel és súlyproblémákkal küzdő játékos a nyári előszezonban kemény edzésekkel próbálja formába hozni magát.

Hazard a Chelsea futballistájaként a világ legjobbjai közé tartozott, és hatalmas összegért, 115 millió euróért igazolt a Realba 2019-ben. A madridi gigásszal ugyan már kétszer lett spanyol bajnok és egyszer BL-győztes, de egyik trófea megszerzésében sem játszott kulcsszerepet, a pályán még nem tudta bebizonyítani, mire képes.

A korábban súlyproblémákkal és sérülésekkel küzdő játékos a mostani előszezonban elszántan küzd azért, hogy Carlo Ancelotti komolyan számoljon vele, és kemény edzésekkel igyekszik formába hozni magát.

A szélsőként és támadó középpályásként is bevethető 31 éves labdarúgó egész nyáron személyi edzővel készül, sikerült elérnie a versenysúlyát és korábbi bokaproblémája is már a múlté.

fogalmazott Hazard.

Forrás