Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya a Kisvárda elleni döntetlen után nyilatkozott az M4 Sportnak, és szóba került a válogatottba való visszatérése is.

"Pozitív volt, hogy vesztett állásból jöttünk vissza kétszer is. Nagyon örülök, hogy a csapat így küzdött, megígértem a szurkolói ankéton is, hogy az utolsó percig fogunk küzdeni, ezt kérték a szurkolók is, ezt meg is tettük. Küzdöttünk, meg is erősítettük, hogy nem adjuk fel; ez köszönhető az új szakmai stábnak is, amely 120 fokon ég, akár az edzéseken vagy a bemelegítések során is.

Buta gólokat kaptunk, ezeket ki kell még javítani, de a küzdeni akarásnak örülök, nagyon jól helytálltunk Kisvárdán. Az elején vagyunk még, sok volt a hiba, volt pár szerencsétlen helyzet, de a csapat mentálisan fel tudott állni, örülök, hogy ebben léptünk már előre. A Kisvárda kétmeccses előnyben volt velünk szemben, ezt tekintve nagyon jó meccs volt; örülök, hogy sokan elkísértek bennünket, remélem, hazai pályán is sokan lesznek majd.

Nem akartam lavinát elindítani azzal, amit mondtam. A válogatott remekül teljesít, a kapitánnyal együtt én csak elejtettem, hogy lehet egy búcsúmeccs. A Debrecenben kapitányhoz méltón küzdök, nagyon jól érzem magam, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznosan focizni" - mondta Dzsudzsák Balázs.