Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő eredmény született a Fradi BL-ellenfeleinek meccsén

Qarabag Get Referee To Disallow One Of Their Goals Football,Qarabag,Soccer Horizontal
BAKU, AZERBAIJAN - FEBRUARY 24: Players of Qarabag are seen after their goal disallowed during UEFA Europa Conference League play-off second match between Qarabag and Olympique de Marseille in Baku, Azerbaijan on February 24, 2022. Qarabag head coach Gurbanov Gurbanov reported his player's hand play in the position and get referee to disallowed the goal. Resul Rehimov / Anadolu Agency (Photo by Resul Rehimov / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az azeri Qarabag 3-2-re legyőzte a svájci FC Zürich csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében rendezett párharc első találkozóján.

Az első fordulóban a lengyel Lech Poznant az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 5-1-re legyőzőt Qarabag azt az FC Zürichet fogadta, amelyik úgy nyerte óriási fölénnyel, 14 pontos előnnyel a svájci bajnokságot, hogy az utolsó három fordulóban már csak egy pontot szerzett.

Ehhez képest az azeri csapat a 36. percben már 2-0-ra vezetett a bakui meccsen a brazil Kady és a szenegáli Ibrahima Wadji góljával. A svájciak a 65. percben Iindrit Kamberi góljával szépítettek, de a Qarabag egy percen belül ismét gólt szerzett, újra Wadji volt eredményes. A meccs csak azért lett szorosabb, mert a koszovói Mirlind Kryeziu a 85. percben belőtt egy büntetőt.

A párharc továbbjutójával találkozik a Ferencváros, amennyiben továbbjut a Slovan Bratislava elleni párharcból.

Eredmények:
Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör, 1. mérkőzés:
Qarabag - FC Zürich 3-2 (2-0)
Pjunyik Jereván (örmény) - Dudelange (luxemburgi) 0-1 (0-0)
Zalgiris Vilnius (litván) - Malmö (svéd) 1-0 (0-0)

Mindent egy helyen az Eb-ről