Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként a Nemzetek Ligájában. A meccs után az M4 Sportnak nyilatkozva Schäfer András és Szalai Attila is azt mondta, nagy különbség volt a két félidő között

"Valóban nagy különbség volt a két félidő között, de mégis csak az Európa-bajnok ellen játszottunk. Az első játékrészben érződött szerintem a fáradtság. Butuska gólt kaptunk, utána meg már nem tudtunk kiegyenlíteni, sőt az olaszok lőttek még egyet. Viszont a fordulás után jól reagált a csapat és mindent megtett.

A németek ellen lesz lehetőség javítani, viszont sajnos nélkülem. Emiatt szomorú vagyok" - nyilatkozta Schäfer András, aki eltiltás miatt nem léphet pályára szombaton a Puskás Arénában.

Schäfer szerint a második félidőben nyújtott teljesítménye miatt a magyar válogatott megérdemelte volna a döntetlent az olaszok ellen Forrás: AFP/Miguel Medina

"Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült jól az első félidő. Rosszul reagáltuk le az olaszok pozícióváltásaikat. Megmutatták, hogy könyörtelenül ki tudják használni a lehetőségeiket, de ezt követően nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Minden meccs más és más. Anglia ellen mind topformában játszottunk. Talán nem mondok nagy butaságot, ha azt mondom, az elmúlt évek egyik legjobb teljesítményét nyújtottuk akkor, most sajnos az első félidőben nem sikerült azon a szinten játszanunk" - mondta Szalai Attila.

Mindent egy helyen az Eb-ről