Vágólapra másolva!
A magyar minifutball-válogatott vasárnap este 2-0-ra kapott ki Ukrajnától a D csoport második mérkőzésén a kassai Európa-bajnokságon. A találkozót követően Nagy Lajos szövetségi kapitány, és Dunai András nyilatkozott Steel Arénában az Origónak.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése Kassáról.

"Nehéz egy ilyen mérkőzés után okos dolgokat mondani. Mindent megtettünk, egy pici hiányzott mindig a végén.

Háromszor rúgták ki a gólvonalról a labdát, szabályos gólunk közbe fütyült a bíró. De nem foglalkozunk ezekkel a körülményekkel.

Kikaptunk 2-0-ra, senki nem hibáztat senkit, annyi történt, hogy egy nagyon erős ellenfél ellen vereséget szenvedtünk. Egy nappal előbb kezdődik így a kieséses szakasz,

kedden az életünkért fogunk küzdeni Törökország ellen. Próbálunk javítani. Az öltözőben is ugyanazt mondtam a játékosoknak.

Ez egy nagyon jó közösség, tudom, ha holnap lenne a sorsdöntő meccs, akkor rendben lennék már akkor is. Holnap szünnap, így van időnk rendezni a sorokat" - árulta el Nagy Lajos szövetségi kapitány.

Nagy Lajos szerint a törökök ellen az életünkért küzdünk majd Forrás: facebook.com/eurominifootball

"Ki-ki meccs volt. Számítottunk rá, hogy ilyen harcosak lesznek. Taktikailag is jobban felkészültek belőlünk, mint a portugálok, de erre volt is lehetőségük. Látszott is, mert ami az előző meccsen működött, az most több sebből is vérzett.

Az első félidőt jól kontrolláltuk, a második játékrészben egy kicsit több lehetőséget hagytunk nekik. A lehetőségeinket kihagytuk, ők pedig a semmiből szereztek egy gólt.

Nagyon ukrán helyzetre nem is emlékszem. Sajnos ilyen a foci, menni kell tovább. Kedden nyerni fogunk és továbbjutunk"

- árulta el a meccs után Dunai András.

Ami a folytatást illeti, kedden 17.30-tól a törökökkel játszanak a magyarok. A csoportokból az első két helyezett és a négy legjobb harmadik jut a nyolcaddöntőbe.