A Real Madrid BL-győztes sztárja nagylelkű ajándékkal lepte meg az ellenfél focistáit - videó

Club Atletico de Madrid v Real Madrid CF - La Liga Santander Club Atletico de Madrid Real Madrid CF La Liga Santander Eduardo Camavinga Full length One person La Liga Santander match Club Atletico de Estadio Wanda Metropolitano action May Horizontal SPORT
Eduardo Camavinga of Real Madrid in action during the La Liga Santander match between Club Atletico de Madrid and Real Madrid CF at Estadio Wanda Metropolitano on May 8, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az U21-es francia válogatott csütörtökön 3-3-as döntetlent játszott az ukránok elleni Eb-selejtezőn. A Real Madrid fiatal sztárja, Eduardo Camavinga a meccs után mezeket ajándékozott az ellenfél futballistáinak.

Az U21-es francia csapat már a harmadik percben vezetett, majd később kétgólos előnyben is volt, de az ukránok kiegyenlítettek és 3-3-as döntetlenre mentették a mérkőzést.

A meccs után a Real Madrid BL-győztes középpályása, Eduardo Camavinga bement az ukránok öltözőjébe és az összes játékosnak francia válogatott mezeket ajándékozott.

utalt az oroszok elleni háborúra a 19 éves tehetség, majd átadta a dresszeket.

Camavinga tavaly igazolt a Rennes-től a Real Madridhoz, a spanyol gigásszal első szezonjában bajnok és BL-győztes lett. Az U21-es francia válogatottban rendszeresen szerepel, de már a felnőttek között is bemutatkozott, eddig három meccsen egy gólt lőtt a Didier Deschamps által irányított nemzeti együttesben.