Már az üres kapuba sem tud gólt lőni a Real Madrid mellőzött sztárja - videó

UEFA Nations League football match Horizontal
Belgium's midfielder Eden Hazard reacts during the UEFA Nations League - League A - Group 4 football match between Belgium and Poland at The King Baudouin Stadium in Brussels, on June 8, 2022. (Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A belga labdarúgó-válogatott ugyan 6-1-re kiütötte a lengyeleket a Nemzetek Ligájában, de a Real Madrid futballistája, Eden Hazard egy óriási kihagyott helyzettel hívta fel magára a figyelmet.

Az első félidő elején, még gól nélküli állásnál Kevin De Bruyne adott remek passzt Michy Batshuayinak, aki a jobb kapufára lőtt, de a kipattanó Eden Hazard elé került, akinek gyakorlatilag 11 méterről az üres kapuba kellett volna betalálnia, de csúnyán mellé helyezett.

A Real sztárja ugyan adott egy gólpasszt a meccsen, de az utóbbi időszakban egyáltalán nem azt a teljesítményt nyújtja, amit a képességei miatt várnak tőle. Idén Hazard ugyan a madridi gigásszal BL-győztes és spanyol bajnok lett, de a Chelsea-ben korábban világklasszis játékos a nemrég véget ért szezonban csak 23 meccsen lépett pályára és mindössze egy gólt lőtt és két gólpasszt adott. A belga szélső szerződése 2024-ig érvényes a Reallal, de valószínű, hogy még idén nyáron megválnak tőle.