Vágólapra másolva!
A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes belga kapusa, Thibaut Courtois a közösségi médiában jelentette be, hogy megkérte a barátnője kezét.

A 30 éves focista sérülés miatt visszalépett a belga labdarúgó-válogatott soron következő négy Nemzetek Ligája-mérkőzésétől, így már hamarabb megkezdhette jól megérdemelt pihenőjét. Courtois ezt kihasználva egy igazán romantikus helyszínen, az Amalfi-parton egy jacht fedélzetén kérte meg barátnője, Mishel Gerzig kezét. Az olasz Repubblica beszámolója szerint a kapus naplementekor, kezében a gyűrűvel térdelt le menyasszonya elé, akit éppen a születésnapján kért meg.

- írta a belga játáékos a bejegyzésében.

A 30 éves focista sérülés miatt visszalépett a belga labdarúgó-válogatott soron következő négy Nemzetek Ligája-mérkőzésétől, így már hamarabb megkezdhette jól megérdemelt pihenőjét. Courtois ezt kihasználva egy igazán romantikus helyszínen, az Amalfi-parton egy jacht fedélzetén kérte meg barátnője, Mishel Gerzig kezét. A Repubblica beszámolója szerint a kapus naplementekor, kezében a gyűrűvel térdelt le menyasszonya elé, akit éppen a születésnapján kért meg. A 24 éves izraeli modell természetesen igent mondott, az örömteli pillanatról pedig megosztott pár képet az Instagram-oldalán.

A 24 éves izraeli modell természetesen igent mondott, az örömteli pillanatról pedig megosztott pár képet az Instagram-oldalán.