Vágólapra másolva!
Marcelo után újabb ötszörös BL-győztes, focista jelentette be, hogy távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától. Francisco Román Alarcón Suárez, vagy ismertebb nevén Isco hétfőn a hivatalos Instagram-oldalán érzelmes üzenetben búcsúzott el a klubtól és a szurkolóktól.

"Amikor Malagában játszottam, tudtam, hogy mennem kell. Már elköteleződtem egy másik csapat mellett. De akkor a Real Madrid kopogtatott az ajtómon, márpedig a Real Madridnak nem lehet és nem is szabad nemet mondani, bár kivételek mindig vannak.

- olvasható Isco bejegyzésében.

"Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak is, akik által hihetetlen fogadtatásban részesültem már az első naptól kezdve, és elkísérték ezt a csapatot a világ minden egyes pontjára. A legnagyobbakkal játszottam együtt és elképesztő embereket ismertem meg, hihetetlenül jól éreztem magam, és ezt senki nem veheti el tőlem! Mert kétségkívül a szépre fogok emlékezni, és remélem, hogy ti is. Egyébként tegnap azt mondtam az egyik barátomnak, nem értem, hogy miért kerítenek itt ekkora feneket az ünneplésnek, hiszen már a tizenötödik is úton van! Viszlát, és Hala Madrid!" - írta a bejegyzésében Isco, aki megjegyezte azt is, hogy annál is több trófeát nyert a klubbal, mint azt valaha is gondolta volna.

Isco kilenc év alatt öt BL-t nyert a Reallal Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Isco kilenc év alatt 19 trófeát nyert a csapattal, amelyből ötöt a Bajnokon Ligájában nyert. Emelett 353 mérkőzésen összesen 53 gólt és 56 gólpasszt szerzett. Azt egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja a pályafutását a 30 éves középpályás.