Pogba elutasította a City ajánlatát, három klub maradt versenyben a világbajnok focistáért

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Watford at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 26, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A legfrissebb hírek szerint a Manchester United világbajnok focistája, Paul Pogba kikosarazta a Manchester Cityt, így már csak három csapat, a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Juventus maradt versenyben a francia sztár leigazolásáért.

A napokban röppent fel a hír, miszerint az angol bajnok és listavezető Manchester City ingyen szerezheti meg a nyáron a városi rivális United történetének legdrágább szerzeményét. A The Athletic értesülései szerint Pogba hízelgő ajánlatot kapott Pep Guardiola csapatától, amit komolyan fontolóra is vett, ám végül úgy döntött, hogy elutasítja azt, mivel egy másik csapatban szeretne játszani. A lap információi szerint a spanyol bajnok Real Madrid, a francia bajnok PSG és Pogba korábbi klubja, a Juventus a legnagyobb esélyes a játékos leigazolására.

Pogba 2016-ban 105 millió euróért tért vissza a Juventustól, ahova 2012-ben igazolt a MU-tól, és lett az angol klub történetének legdrágább igazolása, de egy Ligakupán és egy Európa-ligán kívül mást nem nyert a csapattal. A 29 éves világbajnok középpályás idén csupán 20 bajnokin kapott lehetőséget, ezek közül ráadásul mindössze kilencen lépett pályára kezdőként, így nem meglepő, hogy nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. A Manchester United történetének legdrágább igazolása másodszor távozhat ingyen az Old Traffordról.