Guardiola ingyen szerezheti meg a MU történetének legdrágább focistáját

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on April 19, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A városi rivális Manchester United történetének legdrágább vételét, a francia Paul Pogbát a nyáron ingyen szerezheti meg a Bajnokok Ligája-elődöntős Manchester City.

A 29 éves világbajnok középpályás idén csupán 20 bajnokin kapott szerepet, ezek közül ráadásul mindössze kilencen lépett pályára kezdőként. A szezon második felében Ralf Rangnick látványosan nem számított rá, így nem csoda, hogy Pogba nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését.

Angol lapok szerint ezt kihasználva a városi rivális Manchester City négyéves szerződést kínálna neki. Pogba a hírek szerint szívesen dolgozna együtt Guardiolával, még akkor is, ha vélhetően nem keresne annyit, mint most a Unitedben (kb. 290 ezer fontot kap hetente), illetve kockáztatva, hogy úgy jár, mint Carlos Tévez, aki anno ugyanezt az utat tette meg, és óriási gyűlölethullámot generált.

Pogba 2016-ban 105 millió euróért tért vissza a Juventustól, ahova 2012-ben igazolt a MU-tól, és lett az angol klub történetének legdrágább igazolása, de egy Ligakupán és egy Európa-ligán kívül mást nem nyert a csapattal.