Ancelotti elmondta, mi lesz a Real Madrid mellőzött sztárjának a sorsa

fbl Horizontal
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard (R) walks past Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti as he leaves the pitch during the Spanish League football match between Valencia CF and Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on September 19, 2021. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint a csapat sérülékeny világsztárja, Eden Hazard a következő szezonban is a spanyol bajnokot erősíti majd.

A 116-szoros belga válogatott sztár 2019 nyarán 115 millió euróért érkezett a Chelsea-től, de eddig még nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. A sorozatosan sérülésekkel bajlódó Hazard nem futballozott még csúcsformában Madridban, és ebben a szezonban rendkívül kevés lehetőséget kapott Carlo Ancelottitól.

A 31 éves futballista összesen 22 mérkőzésen lépett pályára a jelenlegi idényben, és mindössze 1 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott. A körülmények ellenére a Real olasz edzője még nem mondott le mellőzött játékosáról, a következő évadban is számít rá.

mondta a belga sztárról Ancelotti.

A Real a mostani idényben a spanyol bajnokságot már megnyerte, a Bajnokok Ligájában pedig bejutott a döntőbe, ahol a Liverpool lesz az ellenfele.