Így ünnepelték meg a Liverpool focistái az FA-kupa-győzelmet - videó

775809707 fbl TOPSHOTS Horizontal
Liverpool's English midfielder Jordan Henderson (front R) holds the trophy as he celebrates with teammates after winning the English FA Cup final football match between Chelsea and Liverpool, at Wembley stadium, in London, on May 14, 2022. (Photo by Ben Stansall / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Liverpool tizenegyespárbajban győzte le a Chelsea-t az FA-kupa döntőjében. A mérkőzés után a kupagyőztes csapat futballistái hatalmas bulit csaptak az öltözőben.

Az öltözőben a csapatkapitány, Jordan Henderson vezérletével kezdődött meg az önfeledt ünneplés. Az angol középpályás a terem közepére helyezte a trófeát, a futballisták pedig hangosan énekeltek és egymásba kapaszkodva táncoltak.

Később a Liverpool egyik legnagyobb sztárja, Mohamed Szalah behívta az öltözőbe jó barátját, Moamen Zakariát, aki az egyiptomi válogatottban a csapattársa volt, ám 2020-ban lebénult és tolószékbe kényszerült, így a pályafutását is be kellett fejeznie.

A Liverpool ebben a szezonban már az angol ligakupát és az FA-kupát is megnyerte. Érdekesség, hogy mindkét sorozat fináléjában a Chelsea volt az ellenfele, amelyet mindkétszer büntetőpárbajban győzött le.

Jürgen Klopp csapata matematikailag még a Premier League-t is megnyerheti, jelenleg 3 pont a hátránya az éllovas Manchester City-vel szemben két fordulóval a bajnokság vége előtt. Az angol sztárcsapat a Bajnokok Ligájában is döntőt játszik, ahol a Real Madrid lesz az ellenfele.