Vágólapra másolva!
Meglehetősen bizarr hírek láttak napvilágot, ugyanis a Ligue 1-ben szereplő Olympique Lyon brazil középhátvédjének, Marcelónak azért kellett távoznia a francia labdarúgócsapattól, mert viccet csinált abból, hogy teleszellentette az öltözőt.

A 34 éves védő tavaly nyáron rejtélyes okokból egyik pillanatról a másikra kikerült a keretből. Az eset augusztusban, az Angers elleni 3-0-s vereség után történt, miután Marcelo öngólt szerzett. A Lyon később egy közleményben megerősítette, hogy egy „öltözői incidens" miatt döntöttek úgy, hogy Marcelót a tartalékcsapathoz száműzik.

Az üggyel kapcsolatban most új információk derültek ki, ugyanis a L'Equipe beszámolója szerint Marcelónak azért kellett távoznia, mert csapattársaival azzal viccelődött, hogy teleszellentette az öltözőt.

Bizarr öltözői botrány miatt kellett távoznia a brazil védőnek a Lyontól Forrás: AFP/Valery Hache

A Lyonnál nem nézték túl jó szemmel a védő gyerekes viselkedését, már csak azért sem, mert a csapat meglehetősen gyenge formát mutatott a szezon elején. A Lyon sportigazgatója, Juninho Pernambucano ezért úgy döntött, hogy kirakja honfitársát a keretből – ezt a döntést pedig Peter Bosz vezetőedző jóváhagyta.

A 34 éves focista idén januárban végleg távozott a Lyontól, és a szintén francia élvonalbeli Girondins de Bordeaux csapatához írt alá az idény végéig.