Óriási bombagólt lőtt, majd kiállították a focistát - videó

fbl Horizontal
Yeferson Soteldo (L) of Tigres vies for the ball with Rubens Sambueza (R) of San Luis during their Mexican Clausura 2022 tournament football match at Universitario Stadium in Monterrey, Mexico, on February 19, 2022. (Photo by Julio Cesar AGUILAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Yeferson Soteldo megjárta a mennyet és a poklot, ugyanis megszerezte pályafutása első gólját a mexikói Tigres UANL színeiben, ami ráadásul elképesztően nagyra sikerült, azonban a túlzott gólöröm miatt megkapta a második sárga lapját, így kiállították. A mexikói bajnokság listavezetője kilenc emberrel is begyűjtötte a három pontot a Querétaro ellen.

A mérkőzés egyetlen gólja a 75. percben esett, amikor az Európa-bajnoki ezüstérmes André-Pierre Gignac passzolt a középre a Soteldo pedig egy pattanás után óriási gólt lőtt a bal felső sarokba. A venezuelai válogatott támadó vélhetően elfelejtette, hogy bő tíz perccel korábban már kapott egy sárga lapot és önfeledten kezdte ünnepelni első találatát a Tigres színeiben, amiért megkapta a második sárga lapját is, így közvetlenül a gólja után kiállította a játékvezető.

A vendég Tigres végül kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést, ugyanis már a 36. percben emberhátrányba került.