Vágólapra másolva!
Az AS Roma hétfő este a 91. percben egyenlített a Napoli elleni bajnoki rangadón, és 1-1-es döntetlent ért el idegenben. A mérkőzés után José Mourinho a szokásához híven nem volt elégedett, és a játékvezetőt bírálta.

A Napoli egy büntetővel szerzett vezetést a mérkőzés elején, és sokáig tartotta az eredményt, azonban a csereként beálló Stephan El Shaarawy a 91. percben kiegyenlített, így a Roma értékes pontot szerzett Nápolyban. A fővárosiak edzője szerint Marco Di Bello botrányosan vezette a mérkőzést, Mourinho úgy érezte, csapata számára szinte lehetetlennek tűnt, hogy jó eredményt érjen el a találkozón.

de nagy mentális erővel és koncentrációval jó eredményt értünk el. Többet akartunk, de elértük, amit csak lehetett" - nyilatkozta a portugál tréner a lefújást követően.

José Mourinho nem volt elégedett a játékvezetővel a Napoli elleni rangadón Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

"A bajnokságot könnyen eldöntheti, ha a Scudettóért harcoló csapatok javára ítélnek. A mai meccs megnyerése számunkra lehetetlennek bizonyult.

szúrt oda a bírónak Mourinho.

Az AS Roma az olasz bajnokságban 33 forduló után az ötödik a tabellán, öt ponttal lemaradva a BL-indulást érő negyedik helyen található Juventustól. Mourinho együttese még nyerhet trófeát a mostani szezonban, a harmadik számú európai kupasorozatban, a Konferencia-ligában már bejutott az elődöntőbe.

Forrás