Fantasztikus kapáslövés, gyönyörű szabadrúgás: látványos gólokat lőtt a brazil focista - videó

fbl Horizontal LIBERTADORES CUP
Brazil's Palmeiras Raphael Veiga (L) celebrates after scoring against Bolivia's Independiente Petrolero during the Copa Libertadores group stage first leg football match, at the Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, on April 12, 2022. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A dél-amerikai Libertadores-kupában a brazil Palmeiras 8-1-re kiütötte a bolíviai Independiente Petrolero csapatát. A meccsen a hazaiak futballistája, Raphael Veiga két emlékezetes gólt szerzett.

A Palmeiras a 81. percben már 6-1-re vezetett, de a mérkőzés legszebb góljait csak az utolsó 10 percben láthatta a közönség.

A hazaiak 26 éves támadó középpályása, Raphael Veiga a 86. percben egy szöglet után 16 méterről kapásból bombázott a jobb felső sarokba, a kapusnak esélye sem volt a védésre.

A brazil játékos aztán a 90. percben is megvillant, ekkor a 16-os jobb sarkától szenzációs szabadrúgásgólt varázsolt a jobb felső sarokba.

Az ellenfél kapusa mozdulni sem tudott a fantasztikus lövésre, csak dermedten figyelte, ahogyan a labda a hálóba vágódik.