Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár csatára, Nikolics Nemanja boldog, amiért megdöntötte Szabó József rekordját, és immár ő a klub történetének legeredményesebb játékosa, ugyanakkor nagyon megviselte a csapat rossz formája. A 34 éves labdarúgó a DIGI Sport híradójának elmondta, hogy munkamoráljával szeretne példát mutatni Fehérváron, a magyar válogatottban viszont átadja a helyét a fiataloknak.

"Nekem ez a meccs tényleg nagyszerűen sikerült, az a nap olyan, amit soha nem fogok elfelejteni, mivel a három pont mellett elértem azt a rekordot is, amire régóta vártam, amiért régóta dolgoztam" - árulta el Nikolics Nemanja a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek.

A gyirmóti meccset a két gólt szerző csatár szinte egyedül megnyerte a Fehérvárnak, és talán épp ő lehet az, aki megfordíthatja a csapat rossz sorozatát.

Most még jobban, amikor csapatkapitány vagyok, most még jobban, amikor a legidősebb játékos vagyok a keretben, és most még jobban, amikor nem voltam folyamatosan kezdő" - mondta a 34 éves támadó.

Nikolics Nemanja (jobbra) bízik a Fehérvár újabb győzelmében Forrás: molfehervarfc.hu

Régóta nem nyertünk hazai pályán, régóta nem nyertünk két meccset egymás után, most erre készülünk, most ez a feladatunk" - utalt Nikolics a Kisvárda elleni NB I-es meccsre, ahol az újabb győzelem kiharcolása lesz a Fehérvár célja.

Nikolics nem tartja meglepőnek, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nem hívta be a válogatottba, mert a klubjában sem mindig stabil kezdőjátékos. A gólerős csatár úgy véli, a nemzeti csapatban nincs is már feltétlenül szükség az ő játékára.

Tudom nagyon jól, hogy a kapitány is fiatalítani akar a csapaton, úgyhogy át kell adni a helyeket másoknak. De a kapitány tudja, ha nincs más választása, és be akar hívni, bármikor megyek" - tette hozzá Nikolics.