Saját szurkolói fütyülték ki az Ajax sztárfocistáját

Sporting CP v AFC Ajax - UEFA Champions League Group C 2021 Pedro Fiuza fiuza foto lisbon lisboa soccer sports Sporting Alvalade Champions League Group C Ajax netherlands UEFA Champions League group C football match Jose Alvalade stadium Daley Blind AFC A
Daley Blind éles kritikákat kapott az Ajax szurkolóitól
Vágólapra másolva!
Az Ajax magabiztosan vezeti a holland bajnokságot, azonban az amszterdami csapat szurkolói nem elégedettek mindennel, ugyanis többször kifütyülték az együttes hátvédjét, Daley Blindet.

A pályafutása során a Manchester Unitedben is megforduló hátvéd az egyik ikonikus figurája a jelenlegi Ajaxnak, amelynek színeiben több mint 300 meccset játszott már le és 10 trófeát nyert. A The Sun megírta, hogy egyes szurkolóknak azonban problémájuk van a rutinos játékossal, akit éles füttyszóval bíráltak a Feyenoord elleni meccs után, amelyet a válogatott szünet előtt rendeztek.

A Groningen ellen idegenben 3-1-re megnyert bajnokin Dusan Tadicot is kifütyülték az ellenfél drukkerei, minden bizonnyal azért, mert korábban abban a klubban is futballozott.

Blindet védelmébe vette az Ajax edzője, Erik Ten Hag, aki szerint elfogadhatatlan a szurkolók viselkedése.

mondta a tréner.

Daley Blind éles kritikákat kapott az Ajax szurkolóitól Forrás: NurPhoto via AFP/Pedro Fiuza/NurPhoto/Pedro Fiuza

védte meg csapattársát és barátját Davy Klaassen is.

Daley Blindnél 2020-ban szívproblémát diagnosztizáltak, mert az egyik barátságos mérkőzésen összeesett a pályán. Azóta sikeresen visszatért és egészséges, de nagyon megviselte, hogy az utóbbi időben a szurkolók keményen bírálták.