Vágólapra másolva!
Louis Van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az Ajaxnál dolgozó Erik ten Hagnak nem kellene elvállalnia a Manchester United irányítását.

A Manchester United csapatát jelenleg Ralf Rangnick irányítja, de a német szakember a szezon végén távozik a kispadról és tanácsadói szerepkörben folytatja tovább a munkát az angol csapatnál. A Unintednak tehát új edzője lesz, az egyik legnagyobb esélyes a kispadra a holland Erik ten Hag, aki egybehangzó sajtóértesülések szerint már egy "állásinterjún" is átesett a Manchester Unitednál.

Louis van Gaal nem volt túl sikeres a Manchester Unitednál Forrás: AFP/Robin Van Lonkhuijsen

A holland válogatott szövetségi kapitánya, a Manchester Unitedot 2014 és 2016 között irányító Louis Van Gaal szerint azonban Erik ten Hagnak nem kellene elvállalnia a feladatot.

"Erik ten Hag nagyszerű menedzser, jót tenne az érkezése a Manchester Unitednek.

Nem adnék neki tanácsot, ha akar, majd ő felhív engem, de szerintem egy valódi klub mellett kellene döntenie, nem pedig egy kereskedelmi klub mellett" - mondta a 70 éves szakember, aki 2015/16-os szezonban FA-kupát nyert az angol csapattal, de a bajnokságban csak az ötödik helyen végzett, így a United lemaradt a BL-szereplésről, Van Gaal helyére pedig José Mourinhót nevezték ki.