A pályafutása csúcsát jelentő érmet is ellopták a francia focistától

Horizontal FOOTBALL COUPE DU MONDE JOIE PLAN RAPPROCHE MEDAILLE D'OR DOIGT POINTE PLUIE HEADSHOT
France's midfielder Paul Pogba celebrates with his medal after the Russia 2018 World Cup final football match between France and Croatia at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 15, 2018. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Még múlt kedden törtek be a Manchester United világbajnok focistájának a házába, amikor Paul Pogba éppen az Atlético Madrid elleni meccsen szerepelt.

A nyolcaddöntős kiesés mellett a betörés talán még jobban megviselte a világbajnok focistát, már csak azért is, mert a gyerekei a házban voltak a betörés idején.

Paul Pogba világbajnoki érmét is ellopták Forrás: AFP/Odd Andersen

A Manchester United középpályása elmondta, a 2018-as világbajnoki aranyérmét is elvitték a betörők.

Pogba a L'Equipe-nek mondta el, hogy ékszerek mellett a vb-aranyat is elvitték, de a legjobban persze az viselte meg, hoy a gyerekei a bébiszitterrel voltak a házban a betörés pillanatában is. A hölgy rögtön hívta Pogba feleségét és a biztonságiakat is, majd bezárkózott egy szobába a gyerekekkel, de Pogba elmondása szerint még napokig sokkos állapotban volt.

"A legfontosabb, hogy mindenki jól van" - mondta Pogba, aki a francia válogatottal a Dél-Afrika és Elefántcsontpart elleni meccsekre készül.