Magyarázkodik a PSG sztárja a kínos BL-kudarc miatt

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on February 15, 2022 Paris Saint-Germain's Italian goalkeeper Gianluigi Donnarumma waves to the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris. - Seen from this modest football pitch in the Neapolitan region, Mount Vesuvius is majestic, but only the ball and the goal to defend interested a young Gianluigi Donnarumma. "He started here on this pitch, Ciro Amore told AFP. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain Európa-bajnok olasz kapusa, Gianluigi Donnarumma nehezen viselte, hogy a francia klub szégyenszemre kiesett a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A francia klub sztárkapusa a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak

Most már a jelenre kell fókuszálni, hogy bebiztosítsuk a bajnoki címünket. Ennek érdekében minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, ahogy eddig is megtettem mindent ezért a címerért, a klubért és a szurkolókért. Hajrá Párizs!" - írta a Twitteren Donnarumma.

Donnarumma a nyáron igazolt a PSG-hez, azzal a szándékkal, hogy története első BL-győzelméhez segítse a klubot. A 23 éves kapus első szezonja viszont nem éppen a tervek szerint alakult, ugyanis nem kap annyi lehetőséget Párizsban, mint amire vágyott. Az olasz válogatottal Eb-győzelmet ünneplő és a torna legjobbjának választott játékos az idei szezonban eddig csupán 11 bajnokin és öt BL-találkozón védett.