Sokba kerülhet az Inter váratlan veresége a Serie A-ban

Horizontal
Inter Milan's Chilean forward Alexis Sanchez (L) jumps for the ball with Sassuolo's Brazilian defender Ruan Tressoldi during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, on February 20, 2022. (Photo by ISABELLA BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő Internazionale kisebb meglepetésre 2-0-ra kikapott a vendég Sassuolótól, így maradt a második a tabellán az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Azt már a Serie A 26. fordulója előtt sejteni lehetett, hogy a kék-feketéknek nem lesz könnyű dolguk a nagycsapatok ellen mindig remekül teljesítő Sassuolo ellen, mely vasárnap kora este ismét bizonyított.

Kikapott az Inter a Sassuolótól az olasz bajnokságban Forrás: AFP/Isabella Bonotto

A Reggio Emília-i együttes az első félidőben kétszer is betalált, az Inter viszont nem csupán az első játékrészben, hanem a teljes meccsen képtelen volt gólt szerezni, annak ellenére, hogy összesen 29-szer lőtt kapura.

Simone Inzaghi milánói együttese egyértelműen gödörbe került, a bajnokságban legutóbbi három meccsén egyetlen pontot szerzett, múlt szerdán pedig a Bajnokok Ligájában hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Liverpooltól, így szinte kilátástalan helyzetbe került a nyolcaddöntő visszavágója előtt.

Serie A, 26. forduló:
Internazionale-Sassuolo 0-2 (0-2)
Venezia FC-Genoa 1-1 (1-1)
Fiorentina-Atalanta 1-0 (0-0)
később:
Udinese-SS Lazio 20.45
pénteken játszották:
Juventus-Torino FC 1-1 (1-0)
szombaton játszották:
AS Roma-Hellas Verona 2-2 (0-2)
Sampdoria-Empoli 2-0 (2-0)
Salernitana-AC Milan 2-2 (1-1)
hétfőn játsszák:
Cagliari-SSC Napoli 19.00
Bologna-Spezia 21.00