Magyar válogatott focistát igazol a MOL Fehérvár

Bese Barnabás, foci
Lyon, 2016. június 22. Bese Barnabás (b) és a portugál Eliseu a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, a lyoni stadionban 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvárban folytatja pályafutását Bese Barnabás. A hátvéd korábban a francia Le Havre és a belga Leuven mezét viselte, ám idén januárban közös megegyezéssel szerződést bontott utóbbi klubbal.

Az nso.hu úgy tudja, a szabadon igazolható játékos

hétfőn az orvosi vizsgálatokon is átesett Székesfehérváron, ahol kedden hivatalosan is bejelenthetik az érkezését.

Bese Barnabás a MOl Fehérvárhoz igazol Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az értesülésünket semmiképpen sem cáfolja, hogy a futballistát képviselő

CMG menedzseriroda a hétfői napon a MOL Aréna Sóstóból osztott meg egy fényképet azzal a felirattal, hogy „Fontos ügyben járunk újra itt!".

A 27 éves hátvéd az MTK színeiben debütált a magyar élvonalban, tagja volt a 2016-os Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott keretének, a Portugália elleni 3-3-ra végződő csoportmérkőzésen pályára is lépett. A torna után a francia másodosztályban szereplő Le Havre szerződtette, onnan 2020-ben igazolt az Oud-Heverlee Leuvenhez, mígnem télen közös megegyezéssel távozott a csapattól.