Mourinho majdnem nekiment a bírónak, miután kiállították - videó

AS Roma v Hellas Verona FC - Serie A AS Roma v Hellas Verona FC NurPhoto Soccer Serie A Italian Football Championship League Jose’ Mourinho coach Hellas Verona FC AS Roma 2021/2022 match Olimpic Stadium Fabrizio Corradetti Rome 19 February Footwear person
Jose’ Mourinho coach (AS Roma) during the Italian Football Championship League A 2021/2022 match between AS Roma vs Hellas Verona FC at the Olimpic Stadium in Rome on 19 February 2021. (Photo by Fabrizio Corradetti/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Fabrizio Corradetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma szombaton 2-2-es döntetlent játszott a Verona ellen. A mérkőzés hosszabbításában José Mourinhót kiállította a játékvezető, a portugál edző pedig szokásához híven hevesen reagált az ítéletre.

A Roma 2-0-s hátrányból felállva mentett pontot idegenben, de Mourinho nem várhatta meg a kispadon a meccs végét, mert a hosszabbításban Luca Pairetto játékvezető reklamálás miatt felmutatta neki a piros lapot.

A portugál tréner nehezen viselte a kiállítást, legszívesebben nekiment volna a bírónak, két segítőjének kellett visszafognia, hogy ez ne történhessen meg.

A goal.com megírta, hogy Mourinho a meccs után nem nyilatkozott, hanem a közösségi médiában kommentálta az eseményeket.

írta az Instagram oldalára.