A Real Madrid visszautasította a Premier League-csapat ajánlatát a mellőzött Hazard-ért

RCD Espanyol V Real Madrid - La Liga Santander Espanyol Madrid Real Madrid la liga spanish league soccer 2021 Eden Hazard One Person Full Lenght La Liga Santader match 07 Eden Hazard RCD Espanyol RCD Stadium October Barcelona Horizontal PHOTO
Hazard hamarosan távozhat a Real Madridtól
Vágólapra másolva!
A Real Madrid visszautasította a West Ham United ajánlatát a belga válogatott Eden Hazard-ért, akit legalább 50 millió euró ellenében szeretne eladni.

A londoni Premier League-klub a hírek szerint 25 millió eurót ajánlott a belga válogatott labdarúgóért, aki 2019-ben 115 millió euróért érkezett Madridba, de egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Hazard az első két szezonjában formaingadozásai és sorozatos sérülései miatt a tervezettnél jóval kevesebb alkalommal lépett pályára a Realban Zinedine Zidane irányítása alatt.

A belga szélső jelenleg egészséges, ám a nyáron érkezett Carlo Ancelotti alig játszatja, helyette a remek idényt futó brazil Vinícius Junior kap általában lehetőséget.

Hazard hamarosan távozhat a Real Madridtól Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

A The Sun megírta, hogy Florentino Pérez megválna mellőzött sztárjától, ám legalább 50 milliót szeretne kapni a futballistáért, ezért nemet mondott a West Ham ajánlatára. A 30 éves labdarúgó ettől függetlenül akár már januárban klubot válthat, de egyelőre kérdéses, hogy melyik csapat fog fizetni jelentős összeget egy olyan játékosért, aki az utóbbi időben keveset játszott és formán kívül van.