A Barcelona az Arsenal sztárjára cserélné el világbajnok focistáját

FC Barcelona v Betis Balompie - Liga Santander FC Barcelona FCB Betis Betis Balompie Liga Santander La Liga Camp Nou Stadium sports Urbanandsport Nurphoto Horizontal FOOTBALL
Ousmane Dembele during the match between FC Barcelona and Real Betis Balompie, corresponding to the week 16 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, in Barcelona, on 04th December 2021. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona az Arsenal sztárjára, Pierre-Emerick Aubameyangra szeretné elcserélni világbajnok labdarúgóját, Ousmane Dembélét.

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta már az előző hétvégén sem adott lehetőséget Aubameyangnak a Southampton ellen 3-0-ra megnyert bajnokin, majd a csatár fegyelmi vétség miatt kikerült a keretből.

A gaboni támadó tavaly hosszabbított három évre a londoni klubbal, ám a mostani szezonban árnyéka korábbi önmagának, csupán négy gólt szerzett a Premier League-ben.

Aubameyang a hírek szerint szeretne eligazolni, és a Barcelona érdeklődik iránta. A katalán sztárcsapat pénzügyi gondokkal küzd, és úgy tűnik, nem tud megállapodni Ousmane Dembélével a szerződése meghosszabbításáról.

A világbajnok francia szélső jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válhat, ezt megelőzendő a Barca szívesen játékost cserélne az Arsenallal.

Ousmane Dembélé és Pierre-Emerick Aubameyang a Dortmundban csapattársak voltak Forrás: AFP/Christof Stache

A Barcelona számára szükség lenne egy gólerős csatárra, hiszen szívproblémái miatt a Manchester Citytől igazolt Sergio Agüero bejelentette a visszavonulását, és a csapat támadósorára egyébként is ráférne az erősítés. Egyelőre arról nincs konkrét információ, hogy a két játékos - akik korábban a Borussia Dortmundban csapattársak voltak - mennyire támogatja a klubváltást, de a két sztárcsapat mellett mindkét futballista profitálhat a csereüzletből.

Forrás