Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Zárt kapuk mögött próbálhatja kiharcolni a BL-továbbjutást a Barcelona

UEFA EURO 2020 in Munich with spectators! . current sport Champonsleague CL FINAL 2012 European competition SOCCER FOOTBALL gentlemen men Munich premium international CLUB DRESS club team club SPORT SPORTS SP season 2011 professional football 2011 2012 Ho
UEFA EURO 2020 in Munich with spectators! Archive photo :. The Allianz Arena shines in extravagant colors in the evening sky in the north of Munich on May 16, 2012 - three days before the big showdown - the game of the games. Stadium, overview, exterior view, football stadium. Soccer Champions League Final 2012 / FC Bayern Munich-FC Chelsea. Season 2011/12, ALLIANZARENAMUENCHEN on May 19, 2012. � (Photo by FrankHoermann/SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Hamarosan újra több német csapat is zárt kapuk mögé kényszerülhet a koronavírus folyamatos terjedése miatt. Várhatóan a bajor csapatok, mint a Bayern München, az Augsburg és a Greuther Fürth is nézők nélkül lesz kénytelen szerepelni.

Bajorország miniszterelnöke, Markus Söder egy keddi tévéinterjúban arról beszélt, hogy be fogják vezetni újra a zárt kapus meccseket, akkor is, ha erre nem lesz országos akarat.

Söder arról nem beszélt, mikor vezetné be újra a nézőstopot és az meddig tart majd, de az biztos, hogy a Bayern következő meccse hazai pályán december 8-án lesz a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában. A Bayernnek már nincs tétje annak a meccsnek, de a katalánoknak mindenképp nyernie kell a biztos továbbjutásért.

Októberben még teljes kapacitáson működött a Bayern stadionja, de előző héten már csak 25 százalékos nézőtéri kihasználtságot engedtek Bajorországban.

Szászországban már meghozták a fenti döntést, így a Lipcse biztosan zárt kapuk mögött fogadja majd a Manchester Cityt.

Mindent egy helyen az Eb-ről