Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülések szerint a klublegenda Xavi Hernández kinevezésével a Barcelona előnyös helyzetbe került ahhoz, hogy 2023-ban újra megszerezze Lionel Messit.

A hatszoros aranylabdás argentin klasszis a nyáron szerződött két évre a Paris Saint-Germainhez, miután a katalánoknál lejárt a szerződése. Messi ugyan a fizetéscsökkentésbe is belement volna, de a csődközeli helyzetbe került spanyol klubnál ennek ellenére sem engedhették meg a játékos megtartását. A Barcelonánál azonban már azon dolgoznak, hogyan tudnák visszacsábítani a 34 éves támadót, akit 2 éves szerződést írt alá a nyáron a PSG-vel.

Nem indult túl fényesen Lionel Messi karrierje a PSG-nél Forrás: Hans Lucas via AFP/Jaak Moineau / Hans Lucas/Jaak Moineau

A Marca információi szerint a Barcelona nemrég kinevezett vezetőedzője, Xavi lehet a kulcs Messi megszerzéséhez. A spanyol lap arról számolt be, hogy a spanyol tréner, aki korábban játékosként csapattársa volt Messinek, rá tudná venni az argentin támadót, hogy ismét a Barcelonában játszon.

A Barcelona legutóbbi elnökválasztásán alulmaradt Víctor Font is felszólította a katalán klubot, hogy 2023-ban újra szerződtesse Messit.

– nyilatkozta Messivel kapcsolatban Font a RAC 1-nek.