Megsérült a Manchester United világbajnok sztárfocistája

Atalanta BC vs Manchester United - UEFA Champions League NurPhoto General news Soccer Soccer Match November 2 2021 2nd November 2021 Atalanta v Manchester Horizontal SPORT
Paul Pogba (Manchester United) during the UEFA Champions League football match Atalanta BC vs Manchester United on November 02, 2021 at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy (Photo by Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Francesco Scaccianoce / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United világbajnok középpályása, Paul Pogba megsérült a vb-selejtezőkre készülő francia labdarúgó-válogatott edzésén.

A Manchester Evening News megírta, hogy a 28 éves futballista kénytelen volt idő előtt abbahagyni a tréninget, mert a jelek szerint combsérülést szenvedett.

Pogba a francia válogatott tagjaként lépett volna pályára ezen a héten a nemzeti csapat utolsó két vb-selejtezőjén, de jelenleg úgy tűnik, hogy a Kazahsztán és a Finnország elleni mérkőzéseket is kénytelen lesz kihagyni. Az RMC Sport által közzétett videón látható, hogy

a középpályás egy jobb lábas lövés után kapott a combjához, majd a stáb egyik tagjának kíséretében lebicegett a pályáról.

Nem Pogba az egyetlen United-játékos, aki a francia csapatban sérült meg az utóbbi időben. Anthony Martial és Raphael Varane az októberi válogatott-szünetben szenvedett sérülést. A Real Madridtól igazolt hátvéd három meccset hagyott ki, majd visszatérése után combizom problémák miatt nem játszhat további egy hónapig, a csatár pedig azóta sem lépett pályára Ole Gunnar Solskjaer együttesében.