Kiderült, hogyan szexelt Diego Maradona

SPORT young adult persoon Binnenshuis Volwassene Kleding kijken volwassen wedstrijd Zitten mannen voetbal EMOTIE neus TEAMSPORT groep mensen fanaat menselijk gezicht op seizoen nederlandse competitie nederland vs coach argentinië argentijnse bond holland
2017-08-12 00:00:00 EINDHOVEN - Diego Armando Maradona is present at PSV's premier league match against AZ. Maradona is trainer of FC Fujairah that has a training camp in Mierlo. ANP OLAF KRAAK
Vágólapra másolva!
A 60 éves korában tavaly ősszel meghalt argentin focista, Diego Maradona szexuális kicsapongásaiból is láthatunk egy rakás naturalista felvételt. Persze nem ő, hanem egy argentin színész előadásában.

A néhai Diego Maradona életéről készült Blessed Dream című filmsorozatban szexből és kábítószerből sincs hiány... Az alkotást az Amazon Prime tűzta a műsorára, miután az argentin Canal 9 nézői is megtekinthették - írja a Bors.

Diego Maradona a pályán kívül nagy virtuóz volt a hírek szerint Forrás: Origo

Maradona számtalan nőt vitt ágyba életében, és közülük többen azt állítják, hogy a legendás 10-es számú klasszis virtuóz volt a párnák között is. A sorozatot egyébként 154 nap alatt készítették el, öt ország 100 színhelyén forgatott a stáb.