Fantasztikus gólt rúgott a PSG sztárja az argentin válogatottban - videó

fbl Horizontal
Argentina's Angel Di Maria celebrates after scoring against Uruguay during their South American qualification football match for the FIFA World Cup Qatar 2022, at the Campeon del Siglo stadium in Montevideo on November 12, 2021. (Photo by Ernesto Ryan / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A dél-amerikai labdarúgó-világbajnoki selejtezősorozat 13. fordulójában Argentína Ángel Di María gyönyörű góljával 1-0-ra győzött az Uruguay elleni rangadón.

A mérkőzés 7. percében Paulo Dybala nagyszerűen szerzett labdát, majd Di Maríához passzolt, a PSG klasszisa pedig a labdaátvétel után 13 méterről gyönyörű mozdulattal tekert a jobb felső sarokba.

A selejtezősorozatban még veretlen argentin válogatott ezzel a remek találattal 1-0-ra nyert, Lionel Messi ezúttal csak csereként lépett pályára a 76. percben.

Az argentinok továbbra is a második helyen állnak a 2022-es vb-re már kijutó brazilok mögött, míg az uruguayi válogatott jelenleg nem áll kvalifikációt érő helyen, Luis Suarezék pillanatnyilag a 6. pozíciót foglalják el a tabellán.