A Real Madrid sztárja a foga miatt nem mehetett a válogatottba

fbl Horizontal
Brazil's Casemiro (front) and Peru's Renato Tapia head for the ball during their 2022 FIFA World Cup South American qualifier football match at the National Stadium in Lima, on October 13, 2020, amid the COVID-19 novel coronavirus pandemic. (Photo by Paolo AGUILAR / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Casemiro nem csatlakozhatott időben a brazil válogatotthoz, miután kiderült, hogy az egyik bölcsességfoga elfertőződött - írja a ge.globo brazil portál.

A Real Madrid középpályása az elmúlt öt évben szinte alig hagyott ki mérkőzést, ami a mostani szezonban látott formáján is meglátszik.

Casemiro ezúttal nem lehet ott a brazil válogatott vb-selejtezős mérkőzésein Forrás: AFP/Paolo Aguilar

Ebből a szempontból a 29 éves játékosnak még jól is jöhet a kihagyás, hogy visszanyerje jó formáját. Tite, a brazil nemztei csapat szövetségi kapitánya Douglas Luizt hívta be a helyére.

Brazília eddig mind a nyolc találkozóját megnyerte a 2022-es világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában, a következő három mérkőzésén pedig nagyon közel kerülhet a katari tornára való kijutáshoz.

Az ötszörös világbajnok október 8-án, magyar idő szerint 1:30-kor Venezuelában, 10-én 23:00-kor Kolumbiában lép pályára, majd 15-én 2:30-kor Uruguayt fogadja Manausban.