Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a PSG sztárja, Kylian Mbappé csúnyán a kapu fölé lőtte a tizenegyesét az RB Leipzig ellen. Azt hihetnénk, a francia világbajnok focistánál senki sem lőtt rosszabbul büntetőt kedd este, de a Yeovil Town játékosa, Tom Knowles képes volt überelni Mbappét, és összehozta a világ legbénábban elvégzett tizenegyesét.

Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Yeovil Town az FA Kupa selejtezőjében 1-1-es döntetlent játszott a házigazda Weymouth FC csapatával. A vendégek a 123. percben kihagytak egy büntetőt, így végül a tizenegyesekre került sor. A büntetőpárbajban is nehezen akart eldőlni a továbbjutás, ugyanis négyen is hibáztak, közülük a Yeovil játékosának, Tom Knowles-nak a büntetője a mérkőzés után is beszédtémát szolgáltatott, ugyanis a 23 éves középpályás alighanem összehozta minden idők legbénábban elvégzett büntetőrúgását.

Knowles a jobb felső sarokba akarta lőni a büntetőjét, azonban kissé cél tévesztett és a szerencsétlen lövés következtében a pályaszélén éppen szolgálatot teljesítő biztonsági embert találta telibe, akinek még a sapkája is leesett.

A biztonsági őrnek nem esett komolyabb baja, sőt az eset után ökölbe szorított kézzel ünnepelte a vendégek kihagyott büntetőjét.

A Weymouth végül 2-1-re elbukta a büntetőpárbajt, így a Yeovil Town jutott tovább a következő fordulóba.