Elképesztően zseniális kötényt adott ellenfelének az argentin válogatott focista - videó

fbl Horizontal
Monterrey's Argentine Maximiliano Meza celebrates after scoring against Santos during their Mexican Clausura football tournament match at the BBVA Bancomer stadium in Monterrey, Mexico, on May 16, 2021. (Photo by Julio Cesar AGUILAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Észak- és Közép-Amerikai CONCACAF Bajnokok Ligája döntőjében megrendezett Monterrey-Club America mérkőzésen a hazai csapat játékosa, az argentin válogatott Maximiliano Meza egy egészen bámulatos köténnyel verte át az ellenfelét.

A döntő első és egyetlen gólját a 9. percben Rogelio Funes szerezte, kihasználva egy hatalmas védelmi hibát. A mérkőzés legszebb jelenete a 10-szeres argentin válogatott Maxi Meza nevéhez fűződik, aki az 59. percben egy elképesztő csellel csapta be az ellenfél középpályását, Salvador Reyest. A Monterrey játékosa egy kissé hosszú passzt becsúzva, az oldalvonalnál megmentett, majd a labdát támadó Reyesnek féltérden állva, talppal adott zseniális kötényt. Az eset után a kicselezett futballista csak szabálytalanul tudta szerelni Mezát.

A meccset a Monterrey együttese 1-0-ra nyerte meg, így a CONCACAF Bajnokok Ligája trófeája is a birtokába került.