Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Sarokkal adott kötényt az ellenfelének, majd a 95. percben egyenlített a Villarreal focistája - videó

Horizontal HEADSHOT JOY RAISED FIST
Villarreal's Dutch midfielder Arnaut Danjuma Groeneveld celebrates after scoring a goal during the Spanish League football match between Villarreal CF and Real Betis at La Ceramica stadium in Vila-real on October 3, 2021. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Villarreal a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Cadiz ellen. A meccs hőse a holland Arnaut Danjuma volt, aki a 95. percben szerezte az egyenlítő gólt és a találkozó egyik legszebb jelenete is a nevéhez fűződik.

A Villarreal-Cadiz mérkőzés legszebb jelenetét a 43. percben láthatták a szurkolók, ekkor a hazaiak holland légiósa az ellenfelének háttal állva sarokkal adott remek kötényt, majd rázta le a zseniális cseltől elbotló futballistát.

A nagyszerű mérkőzés 52. percében már 3-1-re vezetett a vendégcsapat Choco Lozano három góljával, de a Villarreal a 80. percben szépített, majd a 95. percben Danjuma révén kiegyenlített. Egy kiugratás után a továbbcsúsztatott labdát éles szögből lőtte laposan a hosszúba a 24 éves csatár, ezzel a sárgamezesek két vereség után legalább pontot szereztek hazai pályán.

Mindent egy helyen az Eb-ről