Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy perc alatt 66 Barca-drukker mutogatott a Real Madrid fiatal futballistájának - videó

Viníciur Junior Real Madrid
Vinicius Jr's reaction to the racist insults received during the match between FC Barcelona and Real Madrid, corresponding to the week 10 of the Liga Santandere, played at the Camp Nou Stadium, on 24th October 2021, in Barcelona, Spain. -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem igazán hatotta meg Vinícius Juniort az, amit a vasárnapi Barcelona-Real Madrid mérkőzésen a katalán szurkolóktól kapott.

A Real Madrid 2-1-es győzelmével záruló vasárnapi El Clásicón az első félidőben Vinícius Junior volt a mezőny legaktívabban futballozó játékosa.

A fiatal brazil szélső többször is remekül bontotta meg a katalánok védelmét, számos alkalommal csak szabálytalanul tudták őt megállítani, amikor pedig úgy sem, akkor remekül játszotta tisztára a labdát és indította el a madridiak első gólját eredményező kontrát.

Amikor Carlo Ancelotti a 87. percben lecserélte őt, a Camp Nou közönsége nem nézte jó szemmel, hogy közben az időt is húzta. Amíg visszaért a kispadra, összesen 66 néző mutatta fel neki a középső ujját.

Vinícius Junior a 2021-22-es szezonban már hét gólnál és öt gólpassznál jár, amivel a szintén parádés őszt magáénak tudható Karim Benzema mögött a második legfontosabb futballistának mondhatja magát a Realban.

Mindent egy helyen az Eb-ről