Vágólapra másolva!
A Manchester Cityre nagyon fontos meccsek várnak az elkövetkezendő időszakban, azonban az angol sztárcsapatból több alapember is kidőlt sérülés miatt, így Pep Guardiola kénytelen néhány fiatal, rutintalan játékost is behívni a klub akadémiájáról.

A City kedden a Ligakupában a Wycombe Wandererst fogadja az Etihad Stadionban, aztán vasárnap a Chelsea otthonába látogat, majd két nappal később a Paris Saint-Germain ellen játszik rangadót a BL-ben. Legutóbb, a Southampton elleni bajnokin Ilkay Gündogan szenvedett sérülést, így Guardiola újabb kulcsemberére nem számíthat a következő meccseken.

"A következő meccsünk a Ligakupában lesz.

Meglátjuk, hány emberünk tud felépülni addig, mert nehéz helyzetben vagyunk, hiszen Londonban és Párizsban is jó meccset szeretnénk játszani" -

mondta a katalán tréner.

Pep Guardiola több alapemberére sem számíthat a következő meccseken Forrás: AFP/Oli Scarff

árulta el a City trénere.

"Rodrinak izomfájdalmai vannak, ami nem komoly, de az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mikor játszhat újra. Rúben Dias és Joao Cancelo minden meccsen pályára léptek, szóval nekik is kell egy kis pihenő. Csak három napunk van felkészülni a következő meccsig.

Ez most egy lehetőség az akadémistáknak, akik azért vannak itt, hogy megmutassák, mire képesek" -

tette hozzá Guardiola.

A Manchester City öt forduló után 10 ponttal az 5. helyen áll a Premier League-ben, míg a Bajnokok Ligájában az első mérkőzésén 6-3-ra legyőzte az RB Leipziget.

Forrás