Az utolsó pillanatban lőtt szenzációs szabadrúgásgólt a portugál sztárfocista - videó

fbl Horizontal
FC Porto's Portuguese midfielder Sergio Oliveira kicks the ball and scores a goal during the Portuguese League football match between Gil Vicente FC and FC Porto at the Cidade de Barcelos stadium in Barcelos on September 24, 2021. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Porto labdarúgócsapata 2-1-re nyert a Gil Vicente otthonában a portugál bajnokságban. A mérkőzés győztes találata egy fantasztikus szabadrúgásgól volt, amelyet a vendégek középpályása, Sérgio Oliveira szerzett a 89. percben.

A Porto a 9. percben vezetést szerzett, de az ellenfél az első félidőben kiegyenlített. A mérkőzés sokáig 1-1-es döntetlenre állt, majd a 89. percben a kaputól mindegy 24 méterre szabadrúgáshoz jutott a vendégcsapat.

A labda mögé a kiváló rúgótechnikával rendelkező, portugál válogatott Sérgio Oliveira állt, és rendkívül erősen és pontosan csavart a sorfal fölött a bal felső sarokba.

A remekbe szabott találatra már nem tudott válaszolni az ellenfél, a Porto 2-1-re győzött és a Benfica mögött a második helyen áll a portugál élvonalban.