Egy hokicsapattal kötött szerződést a Chelsea legendás kapusa

Chelsea Thailand Tour bangkok thailand chelsea fc 2015 tour thailand all stars training session rajamangala stadium petr cech warm up Horizontal FRIENDLY MATCH SQUARE FORMAT
Petr Cech of Chelsea warms up during a training session at Rajamangala Stadium in Bangkok, Thailand on May 29, 2015. Chelsea will play a friendly match against Thailand All-Stars at Rajamangala Stadium in Bangkok on May 30, as part of their post-season tour. (Photo by Wasawat Lukharang/NurPhoto) (Photo by Wasawat Lukharang / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea és a cseh labdarúgó-válogatott legendás kapusa, Petr Cech 39 évesen szerződést kötött egy angol jégkorong-csapattal.

Petr Cech a Chelsea futballistájaként posztján a világ legjobbjai közé tartozott, többek között négyszer nyerte meg a londoni klubbal a Premier League-t és egy alkalommal a Bajnokok Ligáját. A cseh válogatottban is éveken át alapembernek számított, összesen 124 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban a 2019-ben visszavonult kapus.

A Bors megírta, hogy amikor Cech leállt a futballal, már próbálkozott a jégkoronggal. Igaz, akkor csak hat angol bajnoki erejéig volt jégen, de megállta a helyét. Ezúttal viszont képtelen meglenni sportos kihívás nélkül, ezért a 2021-2022-es bajnoki szezonra ismét szerződést között a Guildford Phoenix nevű hokiklubbal.

árulta el a korábbi kiváló focikapus, aki egy durva ütközés után a futballpályán is sisakban játszott éveken át.