Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata a közösségi oldalain félrevezette a drukkereket, és új játékosok szerződtetése helyett további két futballistát kölcsönadott a szezont három vereséggel kezdő klub.

Dárdai Pál csapata meglehetősen rosszul, háromból három vereséggel kezdte a szezont a német bajnokságban, így nem meglepő, hogy a szurkolók jelentős erősítést vártak az átigazolási időszak hajrájában. Ebben a helyzetben olajat öntött a tűzre a berlini klub kommunikációs osztálya. A Ripost megírta, hogy az utolsó napon bejelentettek egy új játékost a francia Myziane Maolida személyében, és ezt a Hertha közösségi oldalain úgy közölték, hogy ezzel még csak 22 százaléknál tartanak az átigazolási terveiket illetően.

A drukkerek természetesen fellekesültek, ezek után arra számítottak, hogy három-négy új futballistát még igazolni fog kedvenc csapatuk.

Ehhez képest jött a csalódás, ugyanis 22-ről egyszeriben 86-ra, majd 100 százalékra ugrott a számláló miután a klub kölcsönadta két focistáját.

A csapattal hírbe hozott labdarúgókból egy sem igazolt Berlinbe, a szurkolók haragja pedig a vezetőkre zúdult. Mint kiderült, a közösségi oldalak kezelői csak nagy felhajtást akartak elérni ezzel a félresikerült trükkel. Ez ugyan megvalósult, a forgalom nyilván nőtt, de közben a saját drukkereiknek okoztak csalódást, a Herthát pedig nevetség tárgyává tették.

Mindent egy helyen az Eb-ről